Strach jako vzor

Když se řekne slovo STRACH, každý ví, o čem je řeč. STRACH má spoustu tváří a neznám nikoho, kdo by neměl se strachem zkušenost. Většinou se jako STRACH označuje obava z něčeho nebo někoho. Avšak STRACH má větší význam, než si kdo dovede představit. STRACH je totiž společný jmenovatel všech fyzických a psychických problémů a nemocí. STRACH je STRACH…

 

Každý chce mít identitu v moderní společnosti a každý se snaží plnit její nároky. Ne každý ale zná svoje limity, přesto nese kůži na trh. Hájí důvody pracovního nasazení před rodinou, před spolupracovníky, před přáteli i před sebou samým. Nakonec sám věří tomu, že musí. A důvod…? Opět STRACH. STRACH o místo, STRACH o uživení rodiny, STRACH … Když je unaven, místo odpočinku pustí televizor, zhlédne zprávy a vykoukne na něj opět STRACH.

Netrýzni své tělo a zacházej s ním šetrně. Tvé tělo není jen nástroj. Je to schránka energie, schránka tvojí duše. Vezmi za ruku svoje dítě a jdi si s ním sednout na louku. Pozorujte trávu, kytky, slunce a oblaka nad hlavou. Smějte se a naslouchejte si. Oceň krásu dřív, než tě tvoje tělo zastaví a z tvojí dcery bude slečna plná STRACHU, jsi přeci její VZOR.

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...