Pozvánka na STARTOVACÍ KURZ 16.-18.10.2015

Zřejmě jste již zaznamenali, že se blíží třetí cyklus kurzů osobního rozvoje Brány Zdraví. Ale ne všichni ví, že právě tento cyklus je plný úžasných změn. Brána Zdraví zahajuje svůj školní rok 16.-18.10.2015 Startovacím kurzem: Pod pokličkou „Uzdravit se“. Název je původní, ale nenechte se mílit. Těšte se!

 

Nejen kabátek, ale i účes a střih kurzu je zcela nový.

Počet výukových hodin Startovacího kurzu se zvýšil na 17 a obsah je rozšířený a velmi podrobný. Účastníci kurzu se prakticky a teoreticky seznámí s jednoduchými technikami, jak sami sobě pomoci. Kromě výživné duševní potravy je o každého postaráno i po stránce tělesné. Ubytování mají přihlášení zajištěno přímo v místě konání v hotelu Immanuel a celodenní pestrá strava je rovněž součástí kurzovného.

A teď to hlavní. Zaváděcí cena Startovacího kurzu je cenou naprosto bezkonkurenční. A spolu s již probíhající SUPER AKCÍ svědčí o tom, že Brána Zdraví to myslí s uzdravováním opravdu vážně.

Tak neváhejte, 17 hodin výuky, dva noclehy a stravu po celou dobu konání kurzu si můžete objednat za pouhé 4.400,- Kč. A pokud patříte k těm, kteří se budou účastnit i tematických kurzů, máte možnost využít předplatného v rámci SUPER AKCE, díky které ušetříte další 3.000,- Kč. V případě zájmu o SUPER AKCI neváhejte kontaktovat asistentku Ivu Hinštovou na telefonu 608-548 808.

Na všechny přihlášené i ty, kteří se k přihlášení teprve chystají se těší Jana

Vejsadová a celý tým Brány Zdraví.

Brána zdraví je můj nejlépe investovaný čas a peníze v mém dosavadním životě.

Marie, účastnice Startovacího kurzu

Splnilo mé očekávání spolu s bonusy :-)

Roman, účastník Startovacího kurzu

...